Kommentarer

Anmeldelser af SuperBest — 7 kommentarer

 1. Super Best
  er næsten bedst, hvis man ser bort fra lavpris supermarkeder.
  De varer jeg ikke finder i SuperBest kan jeg ind i mellem finde på Osuma, dog til en noget højere pris.
  Vi kan slet ikke klage over levering og service, men måske over at nogle varer er udsolgt, af og til.
  Det er en stor tryghed at kødvarer er i tøris, selv om det koster ekstra. Ville dog gerne at man selv kunne vælge mellem tøris og kølekasse, så det ikke er en ekstra udgift.
  Vi har handlet i SuperBest i flere år og vil nok fortsætte, men ikke så ofte som før, da det nu er blevet et krav at skulle købe for mindst 400 kr. det er vi kede af.
  Venlig hilsen Susan,

 2. Meget tit erklæres adskillige varer for “udsolgt”- Efter min mening er det simpelthen usandt; hvis Superbedst så ofte havde så mange varer udsolgt ville deres butikker lynhurtigt miste deres kunder. Skrupirriterende gang på gang ikke at få leveret det bestilte.
  Bestil ikke ferskt kød hos dem; det er slimet og lugter i løbet af et par dage, selvom opbevaret i køleskab under 4 grader !
  Når der leveres forkerte varer eller varer, hvor sidste salgsdato er overskredet, er de som regel hurtige til at sende en kreditnota.
  Generelt er deres varer 2 – 4 kr dyrere end samme i Superbrugsen, og deres tilbud på niveau som Faktas almindelige priser.
  De er meget uflexible h.a. levering : kun een dag hver uge og kun inden for det af dem fastsatte tidsrum; også selvom man forsøger at få det ændret.
  Når der er fejl i vare-oplysninger på deres website enten tager det utroligt lang tid, om at blive rettet, eller bliver aldrig rettet; hvilket fører til fortsat fejl-leveringer.
  Det er fikst, at man kan logge ind og tilføje varer flere gange gennem ugen, indtil man lukker for levering.
  Jeg har været kunde via deres aftale med Københavns kommune, under navn af Multikøb, det sidste års tid.

 3. Kan absolut ikke anbefale dette – har mange gange fået dårligt frugt og grøntsager. Sidst broccoli der var helt brunt og rådden peberfrugt. Giver godt nok penge retur med det samme, men når det sker næsten hver gang og man er nødt til at klage, kan det i længden ikke betale sig. Mange pålægsvarer og kyllingebryster er meget tæt på sidste salgsdato – mangler som regel en del varer på lager, så kan aldrig levere alle varer. Generelt er der altid et eller andet, som desværre ikke er i orden…

 4. Nemt og bekvemt. Har en enkelt gang været uheldig med et løg ud af et net fuld, som var dårligt. Skrev en mail og fik uden problemer refunderet pengene for hele posen. Deres frostleverancer koster ekstra pga. tøris – dem benytter jeg ikke.

 5. Jeg er nogenlunde tilfreds, men utilfreds med, at den lovede sms udeblev, så jeg ventede hele formiddagen og lyttede til dørklokken, hørte ikke musik af sammen grund. Da jeg kiggede ud af døren kl. 13.30 stod varerne uden for døren, men jeg havde ikke hørt at nogen havde ringet på døren, og altså heller ikke modtaget nogen sms.

 6. priserne er som de altid har været i superbest, en anelse for høj på de fleste vare sammenlignet med mange andre butikker, og selvom de skilter med at frost varer har en extra leverings pris da det involverer tøris var det stadig lidt træls at jeg skulle betale ekstra for 1 vare mens alle de andre varer havde isposer og isgel i kassen hvilket ville ha virker lige så godt i så lille et omfang den ene varer var.
  hvad angår leveringen, så kan jeg personligt ikke klage godt nok har jeg kun brugt den en gang men der var ikke noget at sætte en finger på. der stod at varen ville komme mellem 15-22 i følge deres side og kl 14:56 kom mine varer.
  dog underligt nok fik jeg en sms kl 17 at varen ville komme mellem 18-20 men hva f