Vi har udskiftet de traditionelle supermarkeder ud med dem som er online. Der er faktisk mange plusser ved at handle dagligvarer over nettet. Over 18 procent af de danske husstand gør allerede nu deres køb af dagligvarer vi internettet, hvor især de nemme  måltidskasser har slået igennem. Hvis væksten bliver ved, så vil vi se mange af de normale supermarkeder forsvinde de næste mange år.

Se komplet liste over måltidskasser.

Hvorfor er måltidskasser et hit?

I dagens Danmark, hvor tid er en mangel, så er dagligvareindkøb og kokkerering nogle tidstyve. Det skal primært være ultra nemt. Specielt dagligvareindkøb er noget danskerne forbinder med stress i en travlt hverdag, hvor job, uddannelse, venner, sundhed og hobby skal prioriteres. Derfor er det bare nemmere at gøre indkøbene i hjemmefra med 24 museklik og få det fragtet til din dør allerede dagen efter.

Hvad er det så danskerne elsker ved måltidskasser?
Hvis vi kigger på udbyderne, så er især måltidskasser blevet et hit. Allerførst kom grøntkasser og kasser med frugt til den danske madkultur, men de sidste år er sampakkede måltidskasser blevet populært. Her får du leveret mad til hele ugen – Én madret per dag. derved undgå vi også madspild, fordi vi ikke brænder inde med 3 avocadoer eller det der er værre.

En mindre tendens vi ser i markedet er halv-lavet middagsmad, som fås i ovnfaste fade, der kun skal afbages. Der er en udfordring på leverancen i Danmark fra det madsted, hvor det er blevet produceret, på grund af fødevarekontroller. Men vi er vilde med det. Især maden til nytårsaften er populær at købe halv-færdiglavet.

Og så har vi også taget Coop, Irma.dk og alle de andre supermarkeder til os. De webbaserede dagligvarebutikker har dog plads til at gøre tingene bedre. Markedet er stadig ungt, men vi danskere er ligeglade, for fordelene har for længe siden udkonkurreret ulemperne. Den spirende købelyst betyder også, at transportomkostningerne minimeres og derved kan dette ikke være en grund til ikke at købe ind hos de digitale købmænd. Selvom måltidskasser er en populær tendens, så vil mange stadig hellere selv sammensætte deres aftensmad – hvis du er en af dem, så kig over på dagens.dk, hvor de har et fint opskriftunivers.

Forskellige former for måltidskasser
Hvad enten du er på diæt, er allergiker, vegetar eller noget 4., så kan du købe det hos de mange leverandører af måltidskasser og online supermarkeder. Find det udbud, der passer til dine ønsker. Og varehylderne bliver kun større. De digitale dagligvarebutikker er jo ikke udfordret af plads, som et traditionelt supermarked. Hylderne er næsten endeløse.

Måltidskasser til døren

Hvis du ser væk fra de øer uden bro, så er langt de fleste af udbyderne vareudbringende i hele landet. Og de tilbyder diverse services for at tilgodese, at din modtagelse er let og af høj sikkerhed. Med frostelementer, timeintervaller og flamingokasser, så er du sikker på at få sit indkøb sikkert frem. Og du er ikke presset til at være i hjemmet. firmaerne kan bare stille dem i din udestue, ved døren eller få en nøgle og låse sig ind. Man kan hos udvalgte madfirmaer bede dem placere varerne i køkkenet for ganske få penge.

Mange danskere oplever desuden at spare penge ved at købe ind på internettet, da de går udenom ligegyldige køb, plastikposer, benzin og spotvarer.

Overvejer du at prøve det er der masser af penge at spare. Har du allerede prøvet nogle af dem, så er der masser af gode introtilbud for nye kunder hos de andre madfirmaer. Kig fx. forbi Måltidskasser.nu

måltidskasser