Kommentarer

Anmeldelser af Osuma — 8 kommentarer

 1. Pris

  9

  Vareudvalg

  10

  Brugervenlighed

  10

  Super tilfreds – har handlet der i mange år. Har prøvet prøvet konkurrenterne, men synes at udvalget og kvalitet klart overgår. Kæmpe anbefaling herfra

 2. Jeg har generelt gode erfaringer med Osuma, som jeg har brugt ad flere omgange, da jeg ikke havde bil og boede langt fra indkøb.

  Der har aldrig været de store problemer med dem. Budene er meget søde og hjælpsomme og stiller varerne på bordet. Der har ind imellem været erstatningsvarer, der ikke helt giver mening (dyrere eller ikke øko osv.) men jeg har aldrig haft problemer med holdbarhed eller kvaliteten af det leverede.

 3. Januar-februar 2014
  Da jeg havde brækket skulderen sidste år, bestilte jeg hos OSUMA flere gange. Jeg fik altid en pæn behandling, manden fra osuma stillede varerne på mit køkkenbord, så jeg kunne se om alt var der.

  Hver eneste gang, havde man valgt at udskifte flere af mine varer med andre lignende varer.
  Jeg kan især nævne et meget irriterende problem med det forkerte flydende håndsæbe i stedet for ren flydende sæbe, hver eneste gang. Jeg havde skrevet en note til dem hver eneste gang jeg bestilte, men tror aldrig de læste den. Så til sidst, kom jeg til at returnere to liter af den samme sæbe tilbage, uden at få pengene retur. Sæben var dyr, af mærket var (Minirisk).og jeg kom desværre til at betale den dyreste af de to forskellige produkter. Så nej, jeg har ikke handlet hos dem siden.

 4. Prisen kan måske godt være lidt spicy engang imellem men de har stort udvalg, gode tilbud og er ked af andre har haft så dårlige oplevelser med osuma når man selv kun har haft gavn og glæde af dem.

 5. Det var en yderst ringe oplevelse. Jeg fik leveret optøede varer og dagligvarer f.eks mælk og kød med meget kort holdbarhed. Ringede til Osuma, fik leveret igen med stort besvær. Igen modtog jeg samme varer igen optøede og med meget kort holdbarhed. Måtte smide al maden ud.
  Ringede igen til Osuma Kundeservice. De ville så erstatte beløbet; men jeg fik aldrig de knap 300 for de dårlige varer. Måtte ringe igen, har nu kun fået noget af beløbet, samt de havde lovet at overføre 100 kr til min Bankkonto, hvad heller ikke er sket.
  Måtte igen ringe; Osuma Kundeservice påstår at det har de ikke lovet.
  Sågar også dårlig kundeservice.

  Jeg kan kun sige : KAN IKKE ANBEFALES.
  Hold fingerne væk fra denne udbyder.

 6. det er meget ringe at man ikke kan købe mine dagligvarer mere hos jer, jeg var ellers glad for at handle hos osuma, men når man bliver tvunget til at købe for 400 kr. hvergang man handler, så har i mistet en kunde, jeg kan ikke, når jeg er på bistand købe for 400 kr. hver gang
  det er simpelthen for dårligt

 7. de har sandelig hævet priserne efter de er blevet solgt! måske de skulle overveje, om jeg gider betale både levering OG 10-15 % oven i varens pris.. så doven er der nok ingen, der er!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>