Kommentarer

Anmeldelser af Økovejen — 6 kommentarer

 1. Pris

  10

  Vareudvalg

  10

  Brugervenlighed

  10

  Kan godt lide at der både er frugt og grøntsager samt en masse andre varer vi bruger herhjemme. De har udvidet meget

 2. Jeg har handlet økovarer gennem økovejen de sidste 6 måneder hver uge og må sige at udvalget er større end nogen anden netbutik og priserne er også lavere end andre steder. Har et par gange oplevet dårlige grøntsager, men de er straks blevet krediteret når jeg har henvendt mig. Så alt i alt en rigtig god oplevelse.

 3. Jeg har nu i et år bestilt fra økovejen. Det kommer altid. Og er der transport skader refundere de med det samme aldrig nogen problemer der. jeg synes det er en fanatisk butik og sidder ned 5min i weekenden og bestiller.

 4. Vi brugte økovejen i noget tid, men fik tit forkerte varer eller dårlige varer – og der gik en del tid før man fik svar fra dem – så vi køber nu vores varer fra årstiderne, som fungere ubeklageligt.

 5. Jeg bor i det mørke vestjylland, og mit lokale supermarked har ikke ret mange øko-produkter. På økovejen kan jeg få de ting jeg skal bruge, eneste minus er at priserne er ret pebrede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>