Kommentarer

Anmeldelser af nemlig.com — 7 kommentarer

 1. Pris

  10

  Vareudvalg

  9.5

  Brugervenlighed

  9.5

  Jeg bor i Odense og har handlet med Nemlig siden oktober 2016 altså i næsten et år. De har gode priser og har egne biler med ualmindelig flinke chauffører, der på 1 min. bærer alle varer helt op på 1. sal, hvor jeg bor. Fragten er minimal, lidt afhængig af det ønskede afleveringstidspunkt, og ikke mindst står man IKKE med enorme mængder pap/flamingokasser, indtil næste gang man skal have varer,og som formentlig bare bliver smidt ud – kæmpe spild. Nej – Nemlig har deres EGNE frost og plastkasser og det eneste man står tilbage med, er nogle klare små plastposer, som rent faktisk for det meste kan genbruges og koster ikke alverden 🙂

 2. Pris

  10

  Vareudvalg

  10

  Brugervenlighed

  10

  Jeg har købt ind hos nemlig.com i CA 2 år ca da jeg boede i nordsjælland.
  og jeg elskede det.. nu bor jeg i jylland og GUUUUD JEG SAVNER DEM..
  UdValget af varre er stort og i alle prisklasser. så alle kan være med ..
  Jeg sys faktisk nemlig.com er en utroligt let og billig måde og handle på..
  Delikatesserne er i særklasse.som HELLE R. også skriver..
  Bruger venlig PÅ ALLE MÅDE.. Fra deres design på hjemmesiden til deres telefon hvor det altid var mulig at få råd og hjælp hvis der endelig var sket fejl..
  Og deres levering er i top og hvis noget går galt, hvilket er sket måske 3-4 gange på de 20 år jeg brugte dem, Så er servicen uovertruffen.

  Så klart en anbefaling fra en ung kvinde på 26 med med mange udfordringer i hverdagen som som ikke længere selv kan gå ud og handle, men som alligevel kan forbløffe både sin familie og andre gæster med friske varre og alverdens lækkere ting..

  kort sagt jeg er vild med NEMLIG.COM – Så kaan i se at leverer i SØNDERJYLLAND (6510 GRAM)

 3. Pris

  10

  Vareudvalg

  10

  Brugervenlighed

  10

  Jeg handlede i flere år hos nemlig.com og var ovenud tilfreds, kundeservice var altid venlig og meget hjælpsom, var en vare udsolgt fik man en erstatningsvare ofte af meget bedre kvalitet og i højere prisgruppe men nemlig betalte forskellen. Efter jeg er flyttet til Falster får jeg varer fra superbrugsen og der er ikke en uge uden fejl som de kun nødig vil korrigere, erstatningsvarer er sltid til dyreste alternativ og det får man uanset man har frabedt sig erstatningsvarer så jeg SAVNER muligheden for at handle med Nemlig.com og håber de vil udvide deres leveringsområde.

 4. Har handlet et utal af gange hos Nemlig.com. Er overordnet set tilfreds, men holdbarhed på rugbrødet halter, ofte har brødet kun 2 dage før det udløber. Ligeså med mælk. De gange hvor det er sket (2 ud af de sidste 5 gange) har vi fået pengene retur, men det er stadig irriterende.
  Hvis der kommer dårlige varer, oftest frugt og grønt, får man ligeledes sine penge retur, eller leveret nye varer.
  Priserne er overkommelige. Det er ikke Netto – men til gengæld har vi sparet uendeligt meget tid!

 5. Vi har handlet mange gange hos Nemlig.com. Vi har dog erfaret at der rigtig mange gange har manglet varer i vores bestilling og selvom de lover at refundere beløbet, så er det bare for nonsens at bestille hos dem, hvis vi alligevel tvinges ud og skal købe de de ikke har leveret. Desuden har vi oplevet at kvaliteten siden deres opstart er faldet markant, hvilket viser sig ved den meget ringe holdbarhed på varerne. Vi er nu skiftet til at bruge Irma og Aarstiderne.

 6. Jeg kan desværre konstatere at det er svært at få leveret varer fra nemlig.com og andre onlineudbydere på nettet når man bor I Sønderjylland, Midtjylland eller på Salling. I øvrigt, så er det svært at se hvor der reelt findes muligheder – man må søge på hver udbyders side for at se om de leverer. Et dk-kort med grafisk visning af hvor de enkelte udbydere er repræsenteret ville være super.

 7. Jeg har købt ind hos nemlig.com nu i tre år. Udbuddet er stort og i alle prisklasser. Delikatesserne er i særklasse. Brugervenlighed og levering er i top og hvis noget går galt, hvilket er sjældent, er servicen uovertruffen. En varm anbefaling fra én som ikke længere selv kan gå ud og handle, men som alligevel kan forbløffe sine gæster med alskens lækkerier, som de selv, uden nemlig.com, skulle løbe fra Herodes til Pilatus for at fremskaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>