De fleste foretrækker at sove i fuldstændig mørke. Det er dog ikke altid muligt, da vi nogle gange skal sove på farten i et fly eller i et tog, hvor der vil være en masse forstyrrende lys og synsindtryk. Det kan også være, at vores gardiner derhjemme ikke holder lyset særligt godt ude og derfor er skyld i, at vi ikke får sovet godt nok eller længe nok. En sovemaske kan heldigvis gøre, at vi kan få god søvn i alle omgivelser og døgnet rundt. Hvis du er interesseret i at opnå bedre søvn, kan du klart anbefales at læse denne test af sovemasker.

Hvordan finder jeg den bedste sovemaske?

Der findes en masse forskellige former for sovemasker, og det er helt forskelligt fra person til person, hvilken type vi foretrækker. Med en almindelig sovemaske opnår du mørke, men du bliver ikke blokeret for alt lys. En sådan sovemaske vil være tilstrækkelig for nogle, men for andre er det vigtigt, at så godt som alt lys holdes ude.

Det varierer en smule, hvor meget bevægelighed til øjenvipperne der er i de forskellige sovemasker. Der er nogle mennesker, som synes, at det giver en behagelig frihed, hvis de kan bevæge øjenvipperne en smule, men for andre spiller dette ingen rolle.

En sovemaske, som er fremstillet i et lækkert materiale, vil være meget mere komfortabel, så dette er noget, som alle bør gå efter. Med et blødt stof kan du være sikker på, at sovemasken vil være rar at have på.

Er du klar til at gå en masse dejlig søvn i møde, uanset om det bliver derhjemme eller på farten? Hvis ja, så vil du nok have glæde af at læse testen og tage et kig på de anbefalede sovemasker. Du kan også læse endnu mere om, hvad der kendetegner en god sovemaske.