Udlejning af belysning til din bolig

Man kan som sædvanligt leje så mange skøre ting. I gamle dage var det spillefilm. Så kom websites som fremlejede havemaskiner og haveudstyr fra dag til dag. Så kom leje-hifi-tendens.

I din lejlighed tænker du evt. ikke på det, men din belysning er livsvigtigt. Det er lyset som gør dit liv værd at udleve. Lyset spreder det omvendte af afdød og sort mørke.

Nu kan man samtidig finde folk der vil ud-leje lyskilder. Det er både belysning, standerlamper og loftlamper. Det er en hjemmeside som strømliner, dem der vil udleje deres lamper og dem som vil eje lamperne. Det er udlejning fra virksomheder og private mennesker.

Der sælges også udstyr via websitet, f.eks. dæmpbar led m.m.

Når du får lejlighed til det, så tjek om i mangler nogle fede til din stue. Hvad med en dyr lampe med eller udendørslampe til garagen.

Lejevilkårene er simple. Man vedftager lejepris og tid og fragt, og så betales der forud. For nye medlemmer er der et startfee på 125 euro for at blive udlejer, som dækker en fælles forsikring, som forsikrer kollektivt, dog med en mindre selvrisiko.

Når man ikke lige bor på nørrebro, så har du ikke umiddelbart en lysforhandler i baghaven. Netop derfor kan lampeleje være en fabelagtig ide, for mennesker i ikke tæt beboede områder.

Det skrev rokkjer.dk om tjenesten – se historien her

Sådan fremlejer du din boliger

Tag billeder, og skrive en lejlighedsbeskrivelse. Fastsæt en udlejningspris og del hele salgsopstillingen til tjenesten. Så vil du på længe modtage bud fra eventuelle lampebesiddere.

Portalen tager 12% af lejeprisen i kommission. Tag agt for nul depositum

Søg ikke længere efter ting i ubelyst. Få lamper i din lejlighed eller dit bryggers allerede nu.